img_3216

A Francia Pezsgők Kft. gondolata több mint egy éve fogant meg. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarországot is megismertessük a Champagne vidék azon tradicionális pezsgőivel, amelyek a mai luxus csillogásban nem közismertek, de ízviláguk és ízélményük sokkal közelebb áll azokhoz, akik a gasztronómiát, mint élményorgiát kedvelik. Ma Magyarországon talán már túl ismert a borok kategorizálása, gyümölcsös ízeinek közhelyes puffogtatása. Azoknak, akik a szőlő nedűk ízvilágának legmélyebb titkait is szeretnék felfedezni, a borok és az ismert pezsgők után a Champagne a következő lépés. A Champagne kóstolása, nem merül ki a dugó pukkanásában és annak habzó kitöltésében. Érezni és élvezni kell a Champagne élményt. Ezt az élvezetet szeretnénk eljuttatni a hazai közönséghez.

Webshopunkban jelenleg hat Champagne Ház 20 tétele érhető el. A palackok a raktárkészlet erejéig azonnal átvehetőek. Jelenleg Budapesten 2 helyen biztosítunk személyes átvételt, illetve az ország egész területén házhoz szállítjuk a megrendelt palackokat. A vásárlás készpénzzel csak az Üllői úti irodánkban lehetséges, a többi rendelés esetén kártyával lehet fizetni. Későbbiekben bevezetjük a PayPal fizetés mellett az utánvét lehetőségét is.

VIP Clubunk a tagok részére exkluzív, különleges Champagne tételeket kínál. Ezek a tételek az általunk képviselt Házak legbecsesebb palackjai. A webshop VIP Clubja csak bizonyos összeg feletti vásárlást követően érhető el.

A webáruház indulásának alkalmából az első tíz vásárló között a Dauby Ház egyik különleges Champagne-át sorsoljuk ki.
Látogasson el még ma webshopunkba és legyen Ön is az első vásárlók között.

A Champagne íze több, mint a luxus egy édes szelete.

Webshop